hjem     nettstedkart     skriv ut
Hjem > HÅP UTOVER HELVETE > Håp Utover Helvete

hbhcover.jpg kopi

Håp Utover Helvete er en oversettelse underveis av Gerry Beauchemins bok “Hope Beyond Hell.” Boken er både et studie av Hvem Gud er, og et bibelsk trosforsvar for læren om at alle mennesker gjennom alle tider til slutt blir forsonet til Gud og frelst, noe som skal vitnesbyrdes i rett tid i det Gud legger alle under Kristi føtter og blir “alt i alle.” Et fantastisk bibelsk budskap om hva evangeliet egentlig innebærer når man får skrelt bort alle lagene med mennesketradisjoner og vedtatte religiøse læresetninger som setter Guds Ord ut av kraft. Dette er de eneste “Gode Nyheter,” og de eneste nyheter verdige vår Himmelske og Allmektige Far. Dette er nyheter som burde fylle enhver kristen med overstrømmende glede, (for Gud VIL jo at alle skal bli frelst, så det skulle jo bare mangle at VI vil det også), uansett om man har lyttet til menneskers tradisjoner og læresetninger, eller vært et terroroffer for en blasfemisk doktrine som forkynner at vår Far i Himmelen (som ER kjærlighet) skal pine og torturere alle de menneskene som med sin høyst ubibelske og selvrettferdige "frie" vilje ikke har "valgt" Jesus som "sin personlige Herre og Frelser" i dette livet.

Dette er som sagt et arbeid underveis, og kapitlene (rå-oversettelsene) legges ut umiddelbart når de er gjennomført, og uten korrekurlesning. Det vil si at leseren vil komme over diverse feil og klønete setninger. Dette vil rettes opp senere, og i god tid før boken går i trykk. Inntil da kan du lese det oversatte arbeidet etter hvert som vi jobber oss igjennom kapittel for kapittel.

Last ned de fem første kapitlene på norsk i utskriftsvennlig PDF her!

Les originalen i sin helhet her!

...eller kjøp boken skikkelig innbundet (paperback) til en billig penge (ca 87 kr inkl frakt) fra

www.bookdepository.co.uk

P.S. Det er mange nettbutikker som fører denne boken, men jeg velger å henvise til bookdepository fordi  mine erfaringer forteller meg at de er best på pris og frakt. Eric